Jesen je rezervisana za početak

a7d1607c83f0fb653d4d015852597d29

Utorak, 11.10.2016. 13:52h

Ćao, malena!

Mada i nisi više tako malena. Prošle nedelje si imala čitavih 2.247 grama, a to je baš super. RASTEŠ, rasteš… ❤

Polako, ali sigurno nam se približava dan kada ćemo se videti. Stalno ti pišem i govorim da i tata Jane i ja jedva čekamo da te vidimo, ali moram ti to reći još jednom. Prema računici, to bi trebalo da bude za 30 dana, ako nas ne iznenadiš ranije.

Ovih dana smo počeli sa kupovinom stvari koje će nam biti potrebne i kada se budeš rodila, u bolnici, kao i onih stvari za kod kuće. Lagano i u kući privodimo radove kraju, tako da se eto sve sprema da te dočekamo u COSY, jesenjem i slavljeničkom raspoloženju.

JESEN je za mene uvek bila pravo vreme za početak nečeg novog i fantastično mi je što nam dolaziš baš u jesen. Podsetnik: ja sam se u jesen preselila kod tata Janeta. ❤ ❤

Verovatno si primetila da više ODMARAMO u poslednje vreme i da nam višekilometarske šetnje polako nestaju iz dnevne rutine. Štedimo se, trudim se da i psihičku i fizičku energiju održavamo u nekom finom balansu, da se osećamo najbolje što možemo.

Tata Jane je juče kupio male roze, šarene popkice tj. šuše za tebe. Bio je ODUŠEVLJEN njihovim postojanjem i presrećan što smo ih uzeli. Verujem da će se i tebi dopasti jer su zaista kupljenje s ljubavlju i zanosom i SA RADOŠĆU. Kupili smo i prvo, manje pakovanje pelenica za tebe i još neke sitnice. Do kraja nedelje bi trebalo da obavimo i kupovinu garderobice for you; videli smo svašta lepo, meko, belo, nežno, toplo.

I još nešto. Svi nam govore koliko smo LEPE I SLATKE, koliko blistamo. Toliko ljudi ti se javljalo ovih dana, mahalo ti i nazivalo te po imenu i stvarno se ovaj svet raduje tvom dolasku, Indija. Već si voljena i poznata među ljude, a LJUBAV je ono čemu najviše valja težiti. Tu je sreća, bubice.

P.S. Maša te je ovih dana LJUBILA i smešna je kao cirkus jer, dok liže moj stomak, gde si ti, podigne malo uši. Mislim da te već oseća i raduje ti se. Nadam se da i ti nju osećaš. Evo je sada sa mnom u kući, napolju je kišovito. Ja ti pišem, a ona spava i HRČE! 😀

Vole te tata Jane i Tixie mama
❤ ❤ ❤

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s